Sari la conținut
Coș
0 articole

Limba

Blog

Top costume potrivite pentru vară

Vara este anotimpul în care bărbații își pot exprima stilul prin alegerile vestimentare potrivite, iar costumele de vară oferă oportunitatea de a arăta impecabil în orice ocazie, indiferent dacă participați la un eveniment formal sau doriți să adăugați un plus de rafinament garderobei de zi cu zi. În acest articol, vom dezbate elementele esențiale ale costumelor de vară pentru bărbați și vom oferi sfaturi despre cum să le purtați cu încredere și stil.

Samuele-2_1066x.jpg (1066×711)
Alegerea țesăturii potrivite:
Când vine vorba de costumele de vară, alegerea țesăturii potrivite este esențială pentru a vă menține confortabil și răcoros. Optați pentru materiale precum bumbacul, inul sau lâna ușoară, care permit pielii să respire și oferă o senzație plăcută pe parcursul zilei. Loro Piana și Fratelli Tallia Delfino sunt brandurile principale pe care le-am ales în cea mai recentă colecție, tocmai datorită calității deosebite și confortului necesar în zilele călduroase de vară. Aceste tipuri de țesături dețin proprietăți higroscopice, lâna Merinos ajutând la reglarea temperaturii corpului. În climat rece, lâna păstrează căldura corporală, oferind un nivel optim de izolare termică. În climat cald, prin eliminarea transpirației, ajută la menținerea unei temperaturi confortabile a corpului.

 

 

Culorile potrivite:
Pentru costumele de vară, culorile deschise și luminoase sunt ideale pentru a reflecta razele soarelui și a menține o temperatură confortabilă. Optați pentru nuanțe precum bej, crem, albastru, verde, galben sau gri pal, care vor crea un aspect fresh și sofisticat. Evitați culorile închise, care pot atrage excesiv căldura.

 

Croiala potrivită:
O croială bine aleasă este esențială, deoarece aceasta vă va evidenția silueta și va oferi un întreg look al costumului de vară mult mai rafinat. În plus, dacă vă doriți un costum care să vă ofere un maxim de confort puteți opta pentru un sacou cu contrcție Spalla Camicia, având umerii destructurați sau semi-destructurați, greutatea sacoului resimțindu-se precum o cămașă.

 

La Dobre Tailoring punem mare accent pe confort și pentru a vă simți bine în ținuta aleasă, idiferent de ocazie. Alegeți un sacou și pantaloni care se potrivesc perfect pe umeri și talie, dar care permit și o lejeritate, de aceea vă invităm în showroom-ul nostru din București, pentru a ajusta costumul exact după dimensiunile potrivite. În plus, este important să optați pentru o croială ușor mai relaxată, care vă oferă libertate de mișcare, asemeni modelelor pe care le-am creat special pentru sezonul estival.

Detaliile fac diferența:
Atunci când purtați un costum de vară, detalii precum nasturii, mânecile și buzunarele pot adăuga un plus de eleganță și stil. Optați pentru nasturi în ton cu țesătura costumului și asigurați-vă că mânecile au o lungime potrivită. Buzunarele cu clape subțiri sau fără clapă pot crea un aspect mai modern și mai relaxat.

 

Accesorii must-have:
Pentru a completa costumul de vară, alegeți cu grijă accesoriile potrivite. Optați pentru o cravată din mătase sau bumbac în culori deschise și modele pline de viață. Nu uitați să purtați o pereche de pantofi eleganți și confortabili, precum mocasinii, care să completeze întregul ansamblu. Totodată pentru și mai mult stil, poți adăuga costumului o batistă în nuanță contrastantă, din mătase fină.

 

Îngrijirea costumului de vară:
Pentru a vă menține costumul în stare impecabilă pe perioada verii, este important să îi acordați o atenție specială. Alegeți un costum care poate fi spălat sau curățat în mod ușor și evitați materialele care necesită o îngrijire complicată. Respectați instrucțiunile de curățare de pe eticheta Dobre Taioring și depozitați cu grijă pentru a prelungi durata de viață a costumului.

 

Din fericire, costumele de vară pot fi purtate într-o varietate de ocazii, de la evenimente formale la întâlniri de afaceri sau petreceri informale, iar datorită designului atemporal Dobre Tailoring, costumul va rezista oricăror tendințe. Asigurați-vă că alegeți un costum potrivit pentru fiecare ocazie și adaptați-l cu atenție în funcție de atmosfera evenimentului. Adăugați sau eliminați elemente precum cravatele sau batiste, în funcție de cerințele fiecărei situații.
Bucură-te de o vară cu stil, purtând costumele Dobre Tailoring în orice ocazii!

Art. Anterior
Art. Următor

Multumesc pentru abonare!

Acest email este deja înregistrat!

Cumpărați aspectul

Alege Opțiunile

Editare opțiune
Back In Stock Notification
this is just a warning
Contul meu
Coș de cumpărături
0 Articole