CUSTOM MADE

Pașii pentru realizarea unui costum custom made:

1. Consultatie cu unul dintre stilisti: 

Primul pas este să te întâlnești cu unul dintre stiliștii noștri experimentați. În cadrul acestei întâlniri, vei discuta despre preferințele tale, stilul dorit și ocazia pentru care îți dorești costumul. Stilistul nostru te va ghida în alegerea celor mai potrivite opțiuni pentru tine.

Următorul pas este alegerea materialului. Avem o gamă variată de țesături de înaltă calitate, de la lână și mătase până la bumbac și blenduri speciale. Stilistul te va ajuta să alegi materialul care se potrivește cel mai bine nevoilor și preferințelor tale.

După ce ai ales materialul, urmează să alegi modelul costumului. Fie că preferi un costum clasic, modern sau un design unic, stiliștii noștri vor lucra cu tine pentru a crea un model care să te reprezinte.

Pentru a asigura o potrivire perfectă, stilistul nostru va lua măsurătorile tale exacte. Acest proces detaliat este esențial pentru a crea un costum care să se așeze perfect pe corpul tău.

Acum este momentul să personalizezi costumul cu detalii unice, cum ar fi tipul de nasturi, designul reverelor, stilul buzunarelor și alte elemente personalizate care îți vor oferi un costum unic.

Odată ce toate detaliile sunt stabilite, costumul intră în procesul de realizare. Croitorii noștri experți vor coase costumul cu mare atenție la detalii, asigurându-se că fiecare cusătură este perfectă.

Ultimul pas este fitting-ul final. Vei proba costumul pentru a ne asigura că se potrivește perfect și că toate detaliile sunt așa cum ți-ai dorit. Dacă sunt necesare ajustări, le vom face rapid pentru a te asigura că ești complet mulțumit de costumul tău personalizat.

Ce este canvas?

Programează-ți întâlnirea astăzi și fă primul pas către un costum care te va reprezenta cu adevărat. La Dobre Tailoring, eleganța este făcută pe măsura ta!

PROGRAMEAZĂ-TE