Metode de plata

Pretul fiecarui produs va fi cel mentionat pe website si se refera intotdeauna la pretul pe bucata. Nici o modificare de pret nu va afecta comenzile deja lansate si pentru care a fost generata confirmarea electronica de receptionare din partea Dobre Tailoring.

Toate preturile aferente produselor prezentate pe website sunt exprimate in lei (RON) si includ taxa pe valoarea adaugata, dar nu includ costurile de livrare in afara zonei de acoperire a firmei de curierat Fan Courier sau in afara Romaniei.

Pentru fiecare comanda va fi emisa o factura cu TVA, ce va contine toate mentiunile legale obligatorii.

Modalitati de plata:

Pentru persoane fizice:
– In numerar sau prin card bancar.

Pentru persoane juridice:
– Transfer bancar, pe baza facturii proforme emise de Dobre Tailoring. O copie a ordinului de plata ce atesta efectuarea platii va fi transmisa catre Dobre Tailoring pe adresa office@dobretailoring.com.

In cazul platilor electronice, Dobre Tailoring nu este / nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de catre cumparator, incluzand dar fara a se limita la: comisioane de orice fel, diferente provenind din conversie valutara (daca este cazul) etc.

Platile online sunt procesate prin sistemul de plata PayU ce presupune efectuarea platilor prin intermediul cardurilor intr-un mediu securizat.