Sari la conținut
Coș
0 articole

Limba

Blog

Flair mediteranean în sudul Italiei

Diversitatea în look-uri este un prim pas spre întelegerea și abordarea într-o manieră smart și degajată a costumului bărbătesc. Un deux pieces cu o mică influență a anilor 2000, reprezintă reinterpretarea modernă și actuală cu alură vintage a unui look perfect de zi, pe care Adrian Mutu îl stăpânește impecabil. Sezonul cald vine la pachet cu multe evenimente în aer liber, iar acest ansamblu pe care noi îl propunem este perfect de abordat în contextul deschiderii unui restaurant cu specific italian, în cadrul unui mic brunch. Că vorbim despre un brunch sau despre un garden-party, acest costum deux-pieces este relaxat și propus într-o manieră fină prin contrastul de culoare a celor două piese.

Această ținută are ca piesă principală sacoul roz din in, potrivit sezonului cald și reprezintă alegerea perfectă pentru o imagine clasică și sofisticată. Atât sacoul cât și pantalonul prezintă o ușoară lejeritate, astfel căderea materialului și contactul acestuia cu pielea oferă comoditate în purtare.  Detaliul reverului șpiț este într-un perfect echilibru cu zona umerilor, astfel se crează efectul unui produs foarte bine structurat. Sacoul are închiderea la doi nasturi, iar nasturii aleși atât pentru închiderea sacoului cât și cei pentru detaliul de mânecă sunt ton-sur-ton cu nuanța sacoului  și au o formă rotundă. În ceea ce privește detaliul buzunarelor, această zonă este bine căutată și aleasă pentru acest tip de sacou, s-a optat cel clasic cu clapă. Asocierea cu pantalonul alb oferă întregii compoziții un aer exotic, iar atât pantalonul cât și sacoul sunt realizate din in.

Rețeta perfectă pentru a contura o imagine statement este asocierea clasicului cu reinterpretările moderne, iar Adrian Mutu este exemplul cel mai bun prin care poate fi susținută, vizual, imaginea sofisticată a unei personalități publice masculine.

Dobre-Tailoring-Articol-Flair-mediteranean-in-sudul-Italiei-artwork_720x.png (720×288)

Art. Anterior
Art. Următor

Multumesc pentru abonare!

Acest email este deja înregistrat!

Cumpărați aspectul

Alege Opțiunile

Editare opțiune
Back In Stock Notification
this is just a warning
Contul meu
Coș de cumpărături
0 Articole