Sari la conținut
Coș
0 articole

Limba

Blog

Aer vintage în Portofino

Un look specific bărbaților care preferă o vacanță relaxată, dar în același timp glamour în Portofino, cu un aer ușor retro, prin abordarea unui deux-pieces all white din in se pot trasa liniile foarte bine definite ale ținutelor relaxate, masculine. Cu un mix perfect între vintage și soft-glamour, Adrian Mutu reușește să emane o emoție luxury și degajată a costumului masculin de zi. Când vine vorba de o ținută relaxată, o abordare bine echilibrată a unui costum din două piese, într-o nuanță puternică de alb-optic poate face senzație la cele mai spumoase petreceri pe yacht sau de ce nu la cele mai rafinate restaurante de pe malul mării.

Costumul alb se încadrează perfect în categoria bijuteriilor must-have din garderoba unui bărbat, iar acest deux-pieces este parcă rupt din colecțiile ”Cruise” ale marilor branduri. Cu toate că alura per total a întregului look este una elegantă cu o ușoară influență retro, aceasta se îmbină perfect cu aerul exotic al costumului, pe care îl încadrează într-un context degajat, specific experiențelor vizuale de vacanță.

Un deux-pieces este o abordare mai mult decât perfectă pentru un costum casual de zi. Cu o tentă mai fină din punct de vedere cromatic, un costum într-o nuanță puternică de alb este o provocare foarte interesantă de abordat, de accesorizat și de combinat. Noi propunem acest deux-pieces într-o formulă ton-sur-ton, formată din 2 elemente: sacou și pantalon. Sacoul are o structură perfect subliniată, cu un marcaj evident în zona umerilor care se continuă într-un contrast echilibrat cu reverul șpiț, prezintă detaliul de buzunar clasic cu clapă, iar închiderea este la un nasture. O compoziție simplă, dar elegantă, în partea de jos se continuă cu o pereche de pantaloni din aceeși țesătură care au o cădere naturală și urmăresc într-o manieră fină linia piciorului.

Dobre-Tailoring-Articol-Aer-vintage-in-Portofino_720x.png (720×288)

Art. Anterior
Art. Următor

Multumesc pentru abonare!

Acest email este deja înregistrat!

Cumpărați aspectul

Alege Opțiunile

Editare opțiune
Back In Stock Notification
this is just a warning
Contul meu
Coș de cumpărături
0 Articole