Sari la conținut
Coș
0 articole

Limba

Blog

Noua colecție de paltoane – Winter Heritage

Toamna aduce o nouă abordare asupra unui gentleman distins, iar stylingul de sezon oferit de Alberto Dobre pune în centrul atenției cea mai recentă colecție de paltoane.
Paltoanele Dobre Tailoring sunt fabricate cu atenție în atelierul propriu, din lână fină și ușoară, cu adaos de cașmir prețios, reprezentând o adevărată investiție din punct de vedere vestimentar. Sofisticate și pline de caracter, paltoanele din colecția Winter Heritage sunt înfățișarea clasicului transpusă în tendințele actuale. Croiala lor este inspirată din stilul clasic, condimentată de un touch modern, fiind menită să reziste oricăror probe ale timpului.

Un aspect esențial al acestor paltoane îl reprezintă alegerea atentă a materialului, optând pentru lâna fină merinos și adaos de cașmir, ce se împletesc perfect, aducând un plus de stil, dar și confort. Paltoanele colecției recente, nu numai că oferă o senzație plăcută pe piele, dar și asigură o izolație termică eficientă. Cu aceste paltoane, poți să te bucuri de căldura și confortul necesare fără să adaugi straturi numeroase de haine. De asemenea, versatilitatea acestor paltoane este notabilă, putând fi purtate cu ușurință peste un costum sau o maletă pentru un look elegant sau chiar în combinație cu jeans pentru un aspect casual-rafinat. Ele sunt complicele perfect pentru ținutele de birou sofisticate, dar și pentru cele smart-casual, în funcție de ocazie și preferințe. Culoarea și paleta aleasă subliniază armonios sezonul toamnă-iarnă. Nuanțele pământii, clasicul negru, albastrul profund și rosul intens se îmbină cu peisajul cromatic, fiind ușor adaptabile.

DobreTailoring.com-Paltoane-Alberto_720x.jpg (720×288)

În colecția din 2023, paltoanele Dobre Tailoring se disting prin alegerea materialelor de la case de modă renumite precum Zegna și Loro Piana. Aceste mărci de prestigiu sunt specializate în crearea unor textile premium din lână și casmir, garantând atât o senzație plăcută și confortabilă, cât și o durabilitate excepțională. Lâna utilizată pentru paltoanele lor este una dintre cele mai fine și prețioase, fiind renumită pentru capacitatea sa de a oferi izolație termică superioară și este tratată și prelucrată cu atenție deosebită pentru a rezista în timp. În plus, pentru a completa această călătorie în universul modei masculine, îți dezvăluim și regulile de stil ale paltoanelor masculine:

  • Lungime și proporție: Paltonul ar trebui să fie mai lung decât sacoul, ajungând puțin deasupra genunchilor, pentru a crea o proporție echilibrată, dar și un aspect alungit al siluetei.
  • Lungimea mânecilor: Mânecile paltonului ar trebui să atingă prima falangă a degetului mare. Această lungime permite să acopere corespunzător manșetele sacoului sau puloverului purtat sub palton.
  • Single Breasted sau Double Breasted: De obicei, paltonul cu un singur rând de nasturi se poartă închis, iar pentru un plus de rafinament, îi poți asocial un fular pe care să îl lași să curgă deasupra paltonului. Dacă în schimb, optezi pentru un palton double breasted se va potrivi perfect costumelor office, asociând de data asta o cravat cu imprimeu în nuanțe complementare.
  • Guler și Rever: Gulerul paltonului ar trebui să se așeze plat peste gulerul cămășii sau al sacoului.

 

Colecția de paltoane de toamnă-iarnă a designerului Alberto Dobre reprezintă o călătorie între eleganța clasică și funcționalitate. Fiecare element, de la designul fin și până la selecția meticuloasă a materialelor, subliniază pasiunea pentru detaliu și dragostea pentru frumusețea clasică, reinventată.

Într-un mod subtil și rafinat, paltoanele Dobre Tailoring îmbrățișează trecerea spre sezonul rece, purtând cu ele o poveste de stil, calitate și rafinament.

Art. Anterior
Art. Următor

Multumesc pentru abonare!

Acest email este deja înregistrat!

Cumpărați aspectul

Alege Opțiunile

Editare opțiune
Back In Stock Notification
this is just a warning
Contul meu
Coș de cumpărături
0 Articole