Sari la conținut
Coș
0 articole

Limba

Blog

Alexandra și Alberto Dobre: Eleganță clasică în Lumina Timpului la Pitti Uomo 105

Pitti Uomo, cel mai prestigios târg de modă masculină din lume, a revenit la Florența, Italia, în perioada 9-12 ianuarie 2024, atrăgând atenția asupra a peste 835 de expozanți din 70 de țări ce au prezentat cele mai recente tendințe în moda masculină. Pitti Uomo oferă oportunitatea de a descoperi noile tendințe pentru viitoarele colecții de îmbrăcăminte, de a stabili contacte cu furnizori internaționali, de a face networking cu profesioniști din domeniu și de a se bucura de o atmosferă plină de viață și entuziasm. Este un eveniment esențial pentru industria modei masculine.

image00079-scaled_1066x.jpg (1066×1421)

Cuplul de designeri români, Alexandra și Alberto Dobre, s-au impus ca prezență remarcabilă și emblematică la Pitti Uomo în ultimii ani. Adoptând costume identice create în întregime de ei la fiecare participare, stilul lor unic a captivat atenția jurnaliștilor și fotografilor de modă din întreaga lume.

Cu talent și pasiune pentru designul vestimentar, cuplul continuă să surprindă și să inspire cu fiecare colecție lansată. Participarea la Pitti Uomo reprezintă un punct central în agenda lor, iar abordarea lor de stil clasic modern primește aprecieri pentru nota distinctivă pe care o aduc la acest eveniment.

Elegante și perfect asortate, ținutele impecabile ale cuplului Alexandra și Alberto Dobre reprezintă un element captivant pentru fotografi la Pitti Uomo. Cunoscuți pentru abilitatea lor de a îmbina rafinamentul clasic cu inovații și nonconformism, cei doi creează un stil distinctiv și original. Costumele purtate la acest eveniment devin ulterior disponibile în colecțiile lor din anul următor, fiind accesibile prin intermediul site-urilor proprii: www.dobretailoring.com și www.alexandra-dobre.com.

 

O instalație artistică deosebită a marcat ediția de iarnă a Pitti Uomo 105, intitulată “The Time Machine,” creată de artistul italian Riccardo Guarneri. Plasată în centrul Fortezza da Basso, instalația formată din ceasuri de diferite dimensiuni și stiluri a explorat relația dintre ceasuri și timp. O instalație artistică deosebită a marcat ediția de iarnă a Pitti Uomo 105, intitulată “The Time Machine,” creată de artistul italian Riccardo Guarneri. Plasată în centrul Fortezza da Basso, instalația formată din ceasuri de diferite dimensiuni și stiluri a explorat relația dintre ceasuri și timp.

 

Interpretările posibile ale instalației includ trecerea timpului, relația complexă dintre om și tehnologie, precum și căutarea sensului în lume. Pitti Uomo 105 a evidențiat, de asemenea, tendințe majore în moda masculină, cu croieli clasice în prim-plan, un accent crescut pe sustenabilitate, și un focus pe confort, evidențiat de branduri precum Brunello Cucinelli și Loro Piana, ce au prezentat piese relaxate și ușor de purtat.

Art. Anterior
Art. Următor

Multumesc pentru abonare!

Acest email este deja înregistrat!

Cumpărați aspectul

Alege Opțiunile

Editare opțiune
Back In Stock Notification
this is just a warning
Contul meu
Coș de cumpărături
0 Articole