Sari la conținut
Coș
0 articole

Limba

Blog

Alexandra și Alberto Dobre, prezenți pentru al șaselea an consecutiv la Pitti Uomo: Cuplul românesc, referință în moda din întreaga lume

Pitti Uomo 104 Fortezza da Basso
13 -16 June 2023

Alexandra și Alberto Dobre, un cuplu emblematic în lumea modei, se pregătesc să își facă prezența simțită pentru al șaselea an consecutiv la prestigiosul eveniment Pitti Uomo.
În fiecare an, aceștia atrag atenția fotografilor cu prezența lor elegantă și creativă, reușind să încânte cu stilul lor rafinat.

cover-pitti-uomo-104-scaled_1066x.jpg (1066×633)

Pitti Uomo, cel mai important târg internațional de modă masculină, nu este doar o expoziție, ci și o oportunitate unică pentru profesioniștii din industrie să se întâlnească, să facă afaceri și să exploreze noile tendințe și inovații. Pentru Alexandra și Alberto, acest eveniment reprezintă momentul în care se întâlnesc cu cei mai importanți distribuitori de țesături din întreaga lume și pregătesc colecțiile lor pentru sezonul următor.

Cuplul Alexandra și Alberto Dobre este recunoscut ca un reper în zona modei, iar prezența lor constantă la Pitti Uomo este un indicator al influenței și importanței pe care o au în industrie. Cu fiecare apariție, Alexandra demonstrează de ce este o adevărată savoare pentru fotografi, captând atenția cu eleganța și atitudinea ei.

 

Fiind un cuplu înzestrat cu talent și pasiune pentru designul vestimentar, ei reușesc să surprindă și să inspire cu fiecare colecție pe care o lansează nu doar în România, ci și peste hotare, iar Evenimentul Pitti Uomo nu poate lipsi din agenda lor.

Abordarea stilului clasic modern perfect match este nota distinctivă cu care cuplul Dobre Tailoring se fac întotdeauna remarcați la Pitti Uomo, dealtfel aceștia sunt foarte apreciați de catre participanți pentru această abordare stilistică unică la acest eveniment.

 

Tinutele impecabile, de genul perfect match dintre Alexandra și Alberto Dobre reprezintă unul dintre aspectele care fac deliciul fotografilor prezenți la Pitti Uomo. Cuplul este cunoscut pentru abilitatea lor de a combina eleganța clasică cu elemente inovatoare și nonconformiste, creând astfel un stil distinctiv și original. În plus, costumele și piesele vestimentare pe care le poartă la acest eveniment urmează să se lanseze în colecțiile de anul următor, ce vor fi disponibile pe site-ul: www.dobretailoring.com și wwww.alexandra-dobre.com.

 

Pe măsură ce Alexandra și Alberto se pregătesc pentru a marca al șaselea an consecutiv la Pitti Uomo, ochii lumii modei sunt ațintiți asupra lor, așteptându-se la noi surprize și inovații în designul vestimentar masculine, dar și feminin odată cu lansarea recentă a site-ului: www.alexandra-dobre.com. Cu fiecare apariție la acest eveniment de referință, cuplul Dobre continuă să inspire generațiile viitoare de creatori de modă, dar și pasionați ai modei de pretutindeni.

 

Pitti Uomo rămâne un moment privilegiat în calendarul lor, în care se îmbină pasiunea pentru modă, întâlniri importante și posibilitatea de a-și transforma viziunile în realitate. Într-un univers dominat de inovație și creativitate, Alexandra și Alberto Dobre continuă să strălucească la Pitti Uomo și să impresioneze cu talentul lor de neegalat în lumea modei.

Art. Anterior
Art. Următor

Multumesc pentru abonare!

Acest email este deja înregistrat!

Cumpărați aspectul

Alege Opțiunile

Editare opțiune
Back In Stock Notification
this is just a warning
Contul meu
Coș de cumpărături
0 Articole