Sari la conținut
Coș
0 articole

Limba

Blog

Ținută de vacanță cu aer sofisticat

O propunere smart-casual foarte bine închegată din punct de vedere cromatic, acest deux-pieces elaborat cu o alură de Portofino este o variantă actuală a abordărilor ținutelor de zi. Ușor rebel, dar bine stăpânit din punct de vedere al detaliilor, mix-ul de texturi dintre pantalon și sacou sunt o propunere extrem de fashion, pe care orice bărbat o poate aborda in orice context de zi, fie el context day-by-day sau vacante cu destinatii exotice. Tinutele de zi sunt concepute într-o manirea prin care să își păstreze eleganța și rafinamentul, dar să prezinte lejeritate în purtare, iar acest deux-pieces pe care noi l-am propus pentru Adrian Mutu, surpinde toate caracteristicle unei ținute reușite și fashion de zi.

Contrastul bine ales și detaliile perfect gândite, permit unui costum din in să se facă vizibil într-un context relaxat și formal. Noi nu optâm pentru propunerile obișnuite când vine vorba de un styling masculin, ci tratăm această experiență într-o manieră cat mai bold prin contraste originale între culori, texturi cât mai sofisticate și touch-uri recognoscibile al brand-ului Alberto Dobre. Gândit și tratat într-o manieră glamour, acest deux-pieces este propus într-o formă fresh a costumului masculin de zi.

Rupt din scenele filmului ”La vita e bella”, acest aer italienesc pe care întregul styling îl are, poate rupe liniștea abordărilor terne și fără viață a look-urilor masculine de zi. Sacoul este realizat impecabil, cu o structură bine evidențiată prin tăieturi și croi, iar culoarea bold de rose-somon, transformă întregul produs într-o experiență vizuală demnă de invidiat. Bref, acest look este tratat într-o manieră clasică prin proporție și asociere cromatică, astfel ca atât pantalonul cât și sacoul au o cădere naturală și urmăresc într-o manieră fină linia corpului, ambele fiind realizate din in.

Dobre-Tailoring-Articol-Tinuta-de-vacanta-cu-aer-sofisticat-artwork_720x.png (720×288)

Art. Anterior
Art. Următor

Multumesc pentru abonare!

Acest email este deja înregistrat!

Cumpărați aspectul

Alege Opțiunile

Editare opțiune
Back In Stock Notification
this is just a warning
Contul meu
Coș de cumpărături
0 Articole